Tékozló Homár

Norbi az új Ferenc József

Norbi/könyv

2006.12.21. 14:17 | szily | Szólj hozzá!

Ezt a képet Prágában kapta le egy olvasó. Annyi következtetést vontunk le, hogy a Herevillantó Exrendõr sajnálta a befektetést, hogy helyi C-listás sztárokkal fotózkodjon a borítóra, a cseheknek jó volt Katinka is, úgyis olyan szlávos a neve. Ha igaz a 95 ezer példány, sõt ha akár a fele igaz, már jól járt Norbi Csehországban is. Lehet, hogy az update lesz a legismertebb magyar szó Európa-szerte? Ja, azt megírná valaki, hogy miért Norbiho?

update 1: A. megírta, kicsit trágár levele a hajtás után olvasható a megfejtéssel.

Azért Norbiho, mert birtokos eset, hímnem (ezt a faszlógatós kép óta tudom) és I-re végzõdik. Tehát Norbi titka (vagy titkai? - nem nagyon tudok csehül).

A szöveg szerint pedig a 95 ezer nem a példányszám, hanem azon emberek száma, akiket N. lefogyasztott eddig, hogy aztán az update-es szarjaival újra felhízlalja õket, hogy aztán újra le tudja fogyasztani õket. Innen vizsgálva lehet hogy nem is 95 ezer, mert kérdés, hogy ebben benne vannak-e azok, akik már ötödször kezdik a fogyást?

Üdv.

A

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása