Tékozló Homár

Karácsony a Volánbusznál

2006.12.28. 17:22 | jackyll | Szólj hozzá!

Úgy tûnik idén mintha tényleg mindenkit megszorított volna a karácsony. Anna rokonsága alól a Volánbusz ritkította ki váratlanul a járatot, bár a jegyük már megvolt:

Apósomék kedd délelõtt kimentek a népligeti pályaudvarra 1/2 10-10 körül, és vettek 2 jegyet a 14.20-as mohácsi buszra. Majd eljöttek hozzánk ebédelni. Párom kivitte õket a buszpályaudvarra 14 óra körül, elbúcsúztak, majd ment mindenki a dolgára. 14.30-kor csörög a párom telefonja. Apósom az. A 14.20-as busz nem indul. De jegyet adtak rá délelõtt. Állítólag már tegnap is ugyanez volt.

Egy pasi a pénztárnál át akarta váltani a mohácsi jegyet pécsre, a pénztáros közölte vele, hogy 1000 Ft kezelési költségért szívesen kicseréli. (A pasi megfenyegette, hogy bemászik az ablakon, a történet végét nem tudom.) Apósomék már nem tudtak jegyet váltani arra a buszra, mert a pénztárban csak "elõvételi jegy" van, legkésõbb a busz indulása elõtt 10 (15??) perccel. Kimentek hát az induló buszhoz. Természetesen ülõhely már nem volt, megtelt az elõvételesekkel, 3-3,5 órát viszont nem tudnának állni. Végül a jegyet átváltották a 19.00-ás buszra. Mivel idõs emberekrõl van szó, nem vicces az 5 óra várakozás, és nem vicces az sem, hogy délután 6 helyett este 11-kor érkezik be a busz.
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása