Tékozló Homár

A megkopasztás éve 1. – Még annál is jobban emelt az OTP

OTP/év eleji áremelés

2007.01.02. 12:13 | szily | Szólj hozzá!
Varga Zsolt megírta nekünk, hogy mennyivel emelte az OTP a lakáshitel kezelési költségét. Több mint 42 százalékkal. Erre varrjanak jó nagy reformgombot! Húsba vágó részletek alant.
Ma olvastam az Indexen a cikküket, amit a Napi Gazdaságból vettek át. Sajnos a valóság ennél még brutálisabb. Rendelkezem egy állami támogatású OTP-s lakáshitellel. Eddig az OTP által felszámított kezelési költség havi 9.000 Ft (évente 108.000) volt. Nemrég katam tõlük egy vidám levelet, melyben tájékoztattak, hogy ezt az összeget ~12.800-ra emelik (éves ~153600). Megértésemet köszönték. Nem néztem utána, valami apróbetûs rész biztosan engedélyezi ezt számukra. Ez 42%-os emelés fölött sikerült és nem gyenge bázisról indulva! Ízelgessük a szót: Kezelési Költség. Gondolom valahol fut egy szerver, rajta kb 100.000 ügyfél adataival és minden hónap 1. napján 0:00-tól 0:03-ig kiszámolja az aktuális állást. havi kb 1 milliárdért nem is rossz. Üdvözlettel Varga Zsolt
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása