Tékozló Homár

Egy szelet egészség

2007.01.02. 12:17 | jackyll | 1 komment

A Homár a napokban azon morfondírozott, vajon mekkora piaca lenne a fogyasztós (zsírégetõs/hashajtós) rágónak, de ennek még nem jött el az ideje. Ahogy pigeon detektálta, kedvenc Norbertünk sem mer túlságosan elszakadni a jól bevált mûzliformátumtól. Olyannyira biztosra megy - nehogy összekeverjék termékét az átcímkézett bioélelmiszerekkel -, hogy egy évek óta sikeresen teljesítõ termék "folytatását" hozta össze:

Nem is olyan régen a Bosnyák téri CBA-ban, a pénztárnál való sorban állásnál pillantottam meg a már jól ismert Gyõri Édes - jujjdenagyonegészséges - Jó Reggelt keksz között lapuló két Norbi Update Jó Estét csomagot. Egybõl felötlött bennem: ki tette ezt ide? Talán egy bohókás alkalmazott?

Talán ennyi maradt a készleten (habár eddig nem találkoztam ott vele) és gyorsan el kéne adni egy ismertebb termék mellé bújtatva? Talán maga Norbi pottyantotta õket oda, a sunyimarketing technikát alkalmazva? Egyáltalán hogy van képe ilyet forgalmaztatni? A csomagoláson lévõ kép alapján színre, formára (tán még ízre is) tökugyanaz, mint a Gyõris (Danone-os) társa, csak ez Jófej Norbis Updates Jó ESTÉT szelet?! Ennyi fantázia szorul ezek szerint belé és nem több. Gondolom neki mindegy, mit ad el. Csak adja. A nép hülye, úgyis megveszik, mert Norbis és egészséges, és lefogyunk meg satöbbi...Nos én otthagytam õket, hátha jön egy olyan tisztelt vásárló, aki ilyeneknek bedõl...
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.02.17. 19:33:46

persze hogy lefogyol tőle.
nyugodtan megeheted, csak ne nyeld le.
süti beállítások módosítása