Tékozló Homár

Még mindig a karácsonyi felárazásról

2007.01.04. 12:51 | jackyll | Szólj hozzá!

Döbbenetes, hogy a kereskedõk ilyen genyósághoz nyúlnak egy ilyen szent ünnepen, de 28 nappal késõbb (najó csak 11) még mindig érkeznek a jelentések az akciós felárazásokról. BB az Auchanban vett játékautókat, még épp idõben. A Homár saját, egyáltalán nem reprezentatív felmérése szerint decemben 5-12. között hajtják végre ezeket az átcímkézéseket, szal ha idén rafkósak, már most megveszik az ajándékokat.

Amiért pedig "tollat" ragadtam: Lassan egy külön kategóriát lehet nyitni az olyan termékeknek, melyek akciós ára valójában drágább, mint mondjuk a 3 héttel korábbi normál ár. Ha lesz ilyen kategória, akkor ezt is bele szerkeszthetnétek. Madaras tesco: luxus autó (matchbox, játékautó). 2006/12/03 - normál ár: 359 Ft, 2006/12/23 - akciós ár: 479 Ft (régi ár: 679 Ft). Tanulság: mindenki vonja le maga.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása