Tékozló Homár

Egy jótét lélek szól a Vodafone házimobilosokhoz

Vodafone/szerzõdésmódosítás

2007.01.05. 11:04 | szily | 1 komment

Ha Ön elõfizetõ, nézze meg a számláját! Lehet, hogy nulla helyett 1800 forintot fizet egy hónapja. Ez szenyóság, de abszolúte legális. Részletek lent.

T. Homár! :-)

Én egy Vodafone Házimobil díjcsomagra szerettem volna elõfizetni október végén, de hiába írtam alá a házimobil szerzõdést, közben megszûnt ez az elõfizetési díj nélküli díjcsomag. Ezért tudtom nélkül átváltottak a „Vodafone Otthon Classic”-ra, amelyiknek 1800 Ft-os a havidíja. Amikor megreklamáltam, a melléklet választ kaptam. Ekkor jutott eszembe, hogy van egy másik „vodafone házimobil” 0 Ft-os elõfizetésem is, csak azt hittem a média alapján, hogy csak egyenkénti levélben történõ felmondással fog a Voda eljárni.

Most viszont megtudhattam az ÁSZF-bõl, hogy elegendõ egy országos napilapban leközölni a változást, és ha 8 napon belül azonnali hatállyal nem mondom fel a szerzõdést, akkor ráutal magartásként értelmezi a Vodafone.

Azért küldöm ezt a levelet, mivel rengeteg 0 Ft-os elõfizetési díjú „Vodafone Házimobil” gyanútlan elõfizetõt érinthet meglepetésszerûen, hogy már 1800 Ft-ot fizet havonta, december 6 óta. (ellentétben a beharangozottakkal)

Tisztelettel

Drk

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Callisto 2007.11.22. 17:54:53

Az ügyfelek tudta nélkül sosem történik semmilyen módosítás. Spec. a Vodafone Házimobil megszűnéséről mindenki kapott levelet.
Az már nem a Vodafone hibája, hogy a nagyérdemű minden levelet, meg szerződést meg mindent kidob, mert úgyis csak felesleges dologról lehet szó.. utána meg rinyálnak... _Nem kéne lustának lenni
süti beállítások módosítása