Tékozló Homár

Pozitív Homár: Az ÁAK hallgat a fogyasztókra

ÁAK/táblaállítás

2007.01.05. 11:26 | szily | komment

Szép nap van, a Homár tegnap éjjel 2 gigantikus süllõt fogott a Dunán, úgyhogy jöjjön egy meghökkentõen pozitív eset macsakajancsitól, aki majdnem összetörte magát az autópályán, majd levelet írt a Hivatalnak. A végeredmény? Nem, hajnalban nem pofozta ki az ágyából az egyre kanosabb Kóka miniszter. Egészen más történt. Lent megtudhatják, nem hosszú.

A tavalyi év végén átadták az M35-ös pályát, és gondoltam megjavítom az egyéni csúcsomat a Debrecen - Budapest távra. Az átadás napján este szaggatam is az aszfaltot Bp felé a M35-ön, amikor az M3-asra való becsatlakozáshoz érkeztem, ahol egy igen éles kanyar van a pályán, és csak a kanyar közvetlen elején volt kitéve egy 100-as tábla. Az aszfaltszaggatásból majdnem korlát szaggatás és légzsák teszt lett. Ezen élményemet megírtam az Állami Autópálya Kezelõ Zrt-nek, és ma a lenti emilt kaptam tõlük. Bárcsak minden állami cég ílyen sebeséggel mûködne...

Ha érdemesnek tartjátok az esetet, (nevek nélkül) tegyétek közzé.

üdvözlettel: macskajancsi

----- Original Message -----

Sent: Wednesday, January 03, 2007 7:48 PM

Subject: ÁAK Zrt. tájékoztatás

Köszönjük levelét! Észrevételét továbbítottuk Társaságunk illetékes osztálya felé. Jelzése nyomán a 100 km-es sebességkorlátozó tábla elhelyezését megvizsgáltuk, és a sebességkorlátozó táblát korábbi útszakaszon is kihelyeztük.

További balesetmentes közlekedést kívánunk!

Tisztelettel: ............................ Call - Center csoportvezetõ

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása