Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tékozló Homár

Szexjelmezek a Tescóban

Tesco/uniformis

2007.01.09. 00:10 | szily | Szólj hozzá!

TeeCee aggódik a teszkós gyerekek erkölcseiért, mi viszont ünneplünk, hogy odáig színesedett a magyar szexkultúra, hogy a szoftperverzek szelid jelmezeit már low end hipermarketekben is árulják. A kedvencünk persze a véres ápolónõ, mert ez az egyszerû beöltözésen túlmutatva kikacsint a csonkolás felé. Politikailag korrekt süvegünket pedig meghajtjuk a nyilvánvalóan homoszexuális ízû rendõrszerkó elõtt. Éljenek a mélyen leértékelt kényszerintézkedések!

Mint régi Homár-rajongó, most végre küldhetek valamit én is :) Jó, avagy rossz szokás szerint a Tescoba járok, mert 3 percre van tõlünk és olcsóbb, mint a sarki garázsbolt, sacc/kb félár hozzá képest. (...) Azonban örülök, hogy az árubeszerzõnek sikerült a felnõttekre is gondolnia a jelmezek beszerzésekor - és itt kérek elnézést a régi telefonommal készült képek minõsége miatt: - Bloody nurse, vagyis véres ápolónõ - Sexy french maid, vagyis szexis francia takarítónõ - Male cop, vagyis (férfi)zsaru

Nem vagyok benne biztos, hogy a szülõk örülnek majd, ha a gyerek meglepetésbõl ilyenbe öltözik. Csak ennyi volt.

Üdv: TeeCee :o)

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása