Tékozló Homár

Banános mindörökké: A robbanós Tibitól az óriás Schoko lelõhelyéig

csokis-banános

2007.01.12. 12:04 | szily | Szólj hozzá!

Nem is tudom, hogy kerülhette el a figyelmünket, csakis a Homár nemrég kezdõdött fogászati tortúrája lehet az oka, hogy nem vettük észre a robbanós cukorral kombinált banános Tibit, de Zoli mázlinkra résen volt. Ezen kívül két ausztriai gigantikusschokobananen-észlelés a hajtás után.

Hozzád hasonlóan én is szeretem a banános-csokis nassokat, a robbanócukor pedig gyerekkorom régi szép emléke, ezért még karácsonyra kaptam ajándékba a mellékelt képen látható tábla csokoládét. Persze mára már csak a megmaradt csomagolópapírt tudom csatolni :) Sajnos csak most volt alkalmam beszkennelni, és a papír is meggyûrõdött egy kissé az utaztatásban, de azért talán még élvezhetõ. Felhívnám szíves figyelmedet, hogy még használati utasítás is van mellékelve a papíron: "Hagyd szétolvadni a csokit a szádban és érezd a robbanócukor erejét" Csak jelezném, hogy tesztek igazolták, hogy ha az ember összerágja, tényleg nem érzõdik a robbanócukor. Sajnos viszont, mivel ajándékba kaptam, nem tudom hol lehet venni, én azóta se láttam sehol.

Szimpla banánoscsoki íz különben (már ha lehet az szimpla), igazából a robbanócukor dobja meg, mert még benne van a csoki és a banán íze az ember szájában, amikor már pezseg a cukor. Szerintem nagyon klassz ötlet volt, akárki találta ki :)

Zoli

És köszönjük azoknak, akik megírták, hol és mennyiért kapni az eszerint tényleg létezõ Königliche csokisbanándobozt:

Szia!

Altalaban unnepek elott lehet kapni Becsben pl. a Merkur uzletekben. Nem olyan draga, de nem emlekszem pontosan, max 15 EUR lehet akciosan.

Istvan

és

Salzburg egyik supermarketjében találkoztam ilyen óriás kiszereléssel, azóta sehol máshol. Csodálatos volt már maga a látvány is. Igaz én aztán a bolt saját márkás Schokoját választottam, mely ízben és állagban egyáltalán nem, csak árban tért el A Királytól. Jelentõsen kedvezõbb volt (a pontos árakra sajnos már nem emlékszem). Ha már Schoko, akkor megvan esetleg a Rum Kokos nevû csoda? Csak azért, mert azt is lehetett ott kapni, vödrös kiszerelésben. A tömegét nem merem megtippelni, de az biztos, hogy egy közepesen edzett kollégiumi kollektíva kompletten be tudott volna rúgni tõle. A helybõl adódóan volt még Mozart kugler is minden formában és kiszerelésben, de talán ezt az imperialista nyúlbogyót hagyjuk is most.

üdv, Balázs

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása