Tékozló Homár

Ki nyer ma a Reader's Digesttel?

2007.01.15. 11:44 | jackyll | 1 komment

Egy újszülöttnek minden akció új, ezért legyünk elnézõek Tamással, aki amúgyis elõfizetett volna a nagyvilágból összekopipésztelt történetcsokorra, ha nem ígérnek mellé Mazda RX-8-at. Aztán meglepõdve tapasztalta, hogy nincs ünnepélyes sorsolás, pedig a legtöbb újságban azért legalább egy irodistát lefotóznak a kabriója kocsija mellett, de itt még azt se. Hová jut így a világ? (Egyébként a levél a végén taglalt slusszpoén miatt került be a kollekcióba, azt ki ne hagyják.)

Nagyon szeretem az érdekes történeteket és a Reader's Digest lapot. Már rég elõakartam fizetni, amikor kaptunk egy hirdetési lapot, a Rd-tõl hogy ha most azonnal felhívjuk és a lapon található kódot beolvassuk, nyerhetünk egy Mazda RX 8-ast. Gondoltam mért ne. Aztán jött az elsõ hidegzuhany ..részt vehetek a sorsoláson, ha elõfizetek. Ejha.. ez nincs feltûntetve ezen a lapon még a nagyon apró betûs résznél se, de legyen, úgy is azt akartam. Nos a Mazdának se híre, se hamva. De még a lapba se közölték mi is lett a sorsa, tán épp Jolika néni nyerte meg Karakószörcsögön és a papával azzal járnak bevásárolni és hála a 200-as sebességnek, még az orvoshoz is betérhetnek, õk már az idõkúra.

Nos jöttek a lapok.. aztán akadoztak, majd telefonállgatások és a szeptemberit elolvashattam októberbe és így tovább. Aztán újabb nyerési lehetõség, 25,000,000 ft. Csak meg kell rendelni ezt meg azt és én megrendeltem kíváncsiságból. Aztán túl jutottam az elsõ fordulón, kaptam egy 20 Ft-os sörnyitót hálájuk jeléül, de ahhoz hogy a 2-on is túl jussak rendeljem meg ezt meg azt is, megrendeltem.

Majd kaptam egy fényképpel ellátott levelet, miszerint jól nézzem meg magamnak a képen látható urat, mert ha én vagyok a nyerõ akkor õ fogja átadni nekem a 25 000 000-ft-ot. Sõõõt! Ha megrendelem ezt is meg azt is, akkor még 5,000,0000 Ft-l gazdagabb lehetek, tehát 30,000000 Ft-ot is nyerhetek. Az urat, Ujvárosi Gábornak hívják. Gondoltam, jó. Aztán jött egy újabb levél, miszerint már "kitudjafejbetartanihányadik" fordulón is túljutottam és most ha 7 napon belül elküldöm a válaszom, akkor újabb pénzösszeggel gazdagodhatok, még pedig, 350,000 Ft-l. Sõõõt..ha megrendelem ezt is meg azt is, akkor részt vehetek a 10,000,000-ft-os terepjáró sorsolásán is.

Na betelt a pohár. Nem rendelek se azt se ezt, és nem akarok terepjárót nyerni, mert még a Mazdát se találták meg, sõõõt, talán még a 25 milla is valahol el van ásva a kamatadó miatt és most keresik és kitudja, hogy a 350 ezer létezik e ezekután?!

Egy kis csemege a végére: Ha megrendelem a több ezer Ft-os könyvet, akkor részt vehetek a terepjáró sorsolásán és a több millás sorsolásán és tegyem bele az IGEN borítékba, amit díjmentesen adhatok fel. Ha nem rendelem meg a több ezer Ft-os könyvet és nem akarok egy benzintemetõt, de részt kívánok venni még a 25+5 millás +350 ezeres sorsoláson, akkor válaszomat tegyem a NEM borítékba és adjam fel bélyeggel ellátva, tehát nem ingyen… hmmm nem értem.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kutyi 2007.06.13. 16:55:45

Ettől már nekem is szét robban a fejem !
Ha akarom a további levélszemetet (IGEN)azt küldjem a címzett kontójára, ha lemondanám akkor fizessek a NEM-ért.
Nos cifra soraimat betettem az IGEN borítékba, majd jól láthatóan piros filccel ráírtam NEM kérek további levélszemetet ! Fizessék csak ők a postát és égjen a pofájuk (ha ugyan van bőr rajta) hogy tele van velük a búrája mindenkinek.
süti beállítások módosítása