Tékozló Homár

Kamilláshintõpor-ipar, quo vadis?

rövidülés

2007.01.17. 10:47 | szily | Szólj hozzá!


Mi ehhez hozzá vagyunk szokva, a Homár már 12 órával az elindulása után nem volt olyan, mint régen, de hogy a fenékporral is ez történjen, az a fogyasztói kapitalizmus totális csõdje. Mi változhatott? Szigorodtak az elõírások, vagy újabban pelekoponya-reszeléket is tesznek bele, ami közismerten selymes tapintású, ámde hamar megrohadó por? Nem is akarjuk tudni, levél hajtás után.

Kedves Homár !

A rövidülõ egérfarkak olvasásakor döntöttem el, hogy én is küldök Nektek egy apró furcsaságot, mindenki okulására.

A mellékelt kép bal és jobb oldalán szemmel láthatólag ugyanazon cég ugyanazon terméke látható. A különbség az idõtényezõben rejlik, tekintve, hogy a jobb oldali hintõpor néhány évvel a bal oldali után gyártódott. Azt hiszem nagy-nagy megnyugvással vehetjük tudomásul, hogy Caola -ék ( illetve nem ez a cég neve, de végülis nem ez a lényeg ) egy pillanatra sem ülnek a babérjaikon ( ha van nekik ), hanem pénzt és energiát nem kímélve fejlesztenek. Nagy kár, hogy ez a fejlesztés a kép tanúsága szerint egyelõre csak a marketing részlegre terjedt ki, maga a gyártmány az évek során csak silányult, tekintve hogy a felhasználhatósági ideje a 2/3 -ra esett vissza. Feltételezhetõen nem kell már sokáig várnunk a 365 napos szavatosságú verzióra sem.

RJ

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása