Tékozló Homár

Egyszerû hazugság a Tescóban

Tesco/ártábla

2007.01.18. 12:24 | szily | Szólj hozzá!

Klasszikus mûfaj ugyebár a rosszul kiszámolt teszkós árleszállítás-tábla lefotózása. Az ember mosolyog és legyint, hogy vicces, vicces, de hát bárki elcseszheti az ilyesmit, fõleg ha annyi táblát kell csinálnia. No de ez itt? Az elsõ pillantásra nyilvánvaló, hogy a kedvezmény messze-messze nem 40 százalék. Hány fogyasztót sarkallhatott vásárlásra úgy, hogy bele sem gondoltak. No persze mondhatjuk, hogy hülye aki mindent készpénznek vesz, de mi ezennel legalább felemeltük a mutatóollónkat. Feljelentés alant.

A Fogarasi úti Tesco-ban fotóztam január 8-án. Amikor rákérdeztem az egyik eladónál, hogy hol itt a 40%-os a kedvezmény, akkor azt mondta, hogy pedig ennyi az ára. Ha utána számolsz, akkor nem 40%, hanem csak 4% az árengedmény. Talán érdekes lehet megemlíteni, hogy számolnak... :-)

Üdv, Szöllõsi György

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása