Tékozló Homár

Megtaláltuk a világ legdrágább nem antik könyvét?

album

2007.01.22. 00:29 | szily | 1 komment

Bizonyos szempontból talán furcsa, hogy egy elképzelhetetlenül drága könyv kevesebbe kerüljön, mint egy középunalmas bõrönd egy menõ Andrássy úti bõröndboltban, de ez másodlagos ahhoz képest, hogy pkadam a bookline-on talált egy 320 ezres albumot. Igen tényleg 320 ezer forint, egy menõ fotós limited edition poszteralbuma. A kérdés az, hogy látott-e bárki is ennél drágább, de tágítsuk a kört, akár nagyjából ilyen drága könyvet online vagy boltban? Antik ugye nem ér. Levél alant.

Ez még csak nem is valami hiba a rendszerben, a Bookline tényleg egy 320ezres könyvet lógat be a különlegességekre vágyók orra elé.

Szerintem a világ legdrágább nem-antik könyve.

Üdv, pkadam

És egy kis káderezés:

David LaChapelle egy 38 éves, szupermenõ amerikai fotós, aki egyrészt bizarr fénybe vont portrékat csinál bizarrnak számító hírességekrõl, mint mondjuk Marilyn Manson, klipeket rendez – például az övé Christina Aguilera Dirrty-je, amit mindenki ismer – de közben meghökkentõ módon õ állította színpadra Elton John egyik Las Vegas-i showmûsorát is. Az elsõ melóját viszont Andy Warholtól kapta, az Interview magazinban.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csodadoktor · http://superbusiness.zxq.net/ 2008.04.26. 08:11:09

Üdv mindenkinek Én a saját munkafüzetemet(könyvemet 4 oldal) jóval drágábban adom.Megjegyzem még mindig olcsó!
csodadoktor.hu
süti beállítások módosítása