Tékozló Homár

Dunadan és a táblák

vegyes táblák

2007.01.23. 00:01 | szily | 1 komment

Tavalyi és idei termését küldte be olvasónk, Dunadan, aki lõtt pár egészen jó vadat. Fent látható kedvencünk még tavalyi, az Europarkból származik.

A következõrõl ezt írta a szerzõ: Kicsit rossz minõségû ugyan, de azért az üzenet egyértelmû a hölgyek számára: "A porszívó megszépíti az életet!" Micsoda szlogen!

Errõl meg ezt: Nem csak a görögök tudnak értelmetlen szavakat írni. Az én választási szlogenem: "Autókölcsõ mindenkinek!"

Az utolsó pedig áttörés a magyar kiskereskedelemben, úgyis mint az elsõ cigány nyelvû tájékoztató tábla, az Egri csillagok Sárközijének stílusában. Dunadan ezt írta: Ha már Praktiker, legyen kövér! 'Kedves férfiak! Kéretik nem belepizsilni, csak kezet mozsni benne!'

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sftomee (törölt) 2007.06.20. 01:55:02

de még nemtünt fel senkinek hogy a porszvo az egy külön tábla a plakáton innen :)) amugy jo
süti beállítások módosítása