Tékozló Homár

Mindennapi cukiságunk add meg nekünk

2007.01.29. 14:36 | homár sebibaba | Szólj hozzá!

A Blog.hu bugyraiban szinte minden héten találunk vmi jófajta homárközeli tartalmat. Most például a Cukiságról ajánlunk egy posztot, amibõl kiderül, hogyan nyomták le a Coca-Colát egy idióta flashvideóval. Kedvenc kötetlen munkaidejû szerzõnk, sebibaba megérezte a vájbot és egy autentikus hómvideóval köszöntötte a blogot:

Tudta Ön, hogy az 1516-os német tisztasági törvény meghozataláig némely sörbe beléndeket kevertek a szorgos sörfõzök? Csupán azért említjük ezt a drogtörténeti érdekességet, mert komoly szakértõi vita dúl köreinkben az alant látható bárányfej kiötlõjének kábítószerfogyasztási szokásairól és többek között az elõbb említett lehetõség is felmerült.

Mi nem mozgunk otthonosan a kínai drogfogyasztás témakörében, ezáltal teljes illetéktelenséget jelentünk be a vitában való részvételre, azonban a magyar realitásokat figyelembe véve mindenesetre valószínûsíthetõ, hogy a gyerekének ezt a zenélõ és szemforgató ízéfejet megvásárló magyar vásárlót valahol a metillel turbózott kannásbor és a Monika-show fogyasztói között kell keresnünk.
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása