Tékozló Homár

Szívjon olcsón Entert

Continental Dohányipari Rt./Enter

2007.01.30. 00:01 | Tbg | Szólj hozzá!
13 évnyi dohányzás után majdnem biztosan állíthatom, foglalkozásom a legkevesebb mértékben határozta meg, hogy mit szívok, inkább csak a mennyiségre volt hatással: nincs a számítógépes munkánál alkalmasabb a láncdohányos életvitelre. Másként gondolják azonban Sátoraljaújhelyen, ahol a Continental Dohányipari Rt. az Enter nevû cigivel rukkolt elõ.

Ízében az a legjobb, hogy nincs az a meghökkenés, amit nagyon olcsó cigerattáknál és a narancsos Pall Mallnál érez az ember: nem émelyít, nem kapargat. Egyszerûen rossz dohányíze van, ami azért nem kevés.

A tüdõropi olcsó, de azt nem tudtam kideríteni, gyártják-e még, ugyanis egy régi raktárkészlet megmaradt példányaihoz jutottam hozzá az újpesti víztoronnyal szemben lévõ kerékpárszervizben, ahol egy ideje - talán az árukapcsolás jegyében - dohánybolt is mûködik. A brand üzenetérõl viszont fogalmam sincs, talán a cigiszüneteket túlnyomórészt az Enter billentyû lenyomása elõzi meg? És erre pont BAZ-megyében jöttek rá?

A Blue vagyis a könnyebb változatot nem próbáltam.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása