Tékozló Homár

Narancsba borultak a traubifák

Traubisoda/cimke

2007.02.05. 00:20 | szily | Szólj hozzá!

Fülledt nyári este volt. A traubisodafák ontották magukból a nappal elnyelt hõt, és az érett traubisoda illatát. - írja Kóc. Hogy miért? Mert megzavarta a természetazonosság. Részletek alant.

Ha szorult volna belém valami író véna, így próbálnám megfoghatóvá tenni a mellékelt kép által sugallt hangulatot:

"Fülledt nyári este volt. A traubisodafák ontották magukból a nappal elnyelt hõt, és az érett traubisoda illatát. A legvénebb fa koronája alatt pihenõ pár elégedetten szívta magába a mindent belengõ aromát. A fiú felnyúlt egy lehajló ághoz, és tépett egyet az íncsiklandó gyümölcsökbõl. Lassú kimért mozdulatokkal válaszotta le a szemeket a fürtrõl, majd a lány szájába helyezte, aki puha ajkát épp csak akkora részre nyitotta, hogy a traubisoda egy-egy szeme beférjen rajta. Testén minden traubisoda szem után enyhe remegés futott végig..."

Várjuk a traubisoda szedd magad akciót és reméljük, hogy hamarosan megjelennek az üzletek polcain a 100%-os trabisoda nektárok.

üdv, Kóc

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása