Tékozló Homár

Nagyon erõs rokkantak a Matchban

Match/kassza

2007.02.06. 12:03 | szily | 2 komment
A szupermarketláncnál a jelek szerint úgy gondolkodnak, hogy a mozgássérültek felsõteste úgyis annyira megerõsödik, hogy egy amerikaifocis stílusú rohammal simán elsodornak egy tonna kutyakonzervet. Így hát egy tonna kutyakonzervet tettek le a nekik szánt pénztár elé. Üdvözöljük, hogy az álságos PC-korszak után végre helyükön kezelik az izgága rokikocsisokat. Levél lent.

Tegnap egyik lakótársammal betértünk a Blaha Lujza téri Match-be, bevásároltunk, majd szépen beálltunk az utolsó pénztárhoz. Illetve csak azt gondoltuk, hogy az utolsónál várakozunk, hiszen feltûnt, hogy a bolt felszerelésekor eredetileg még egy pénztárat kialakítottak a mozgássérült vásárlók számára, csak hát. Nesze neked esélyegyenlõség, meg odafigyelés.

Üdv, JN

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

l0705 2008.08.31. 17:04:41

Sziasztok.
Én ennek a családnak voltam eddig a tagja, és nevetséges szarra csomót kötni, gondolom a fotozó addig nem ért fel ésszel hogy a 8-as pénztárnál ugyanugy át haladhat tolószékkel bárki, ezt én saját szemeimmel láttam, ő csak az emblémát és az állványt látta, itt tartunk, emberek írnak hülyeségeket tartalom nélkül.
Ez lett belőlünk, a magyar társadalomból, egymás farkasai vagyunk ma már.

l0705 2008.08.31. 17:23:15

Én márcsak külső szemlélöként nézem mert nem maradt választásom, menni innen, de a mai napig megdöbbent ez a sár alá került vásárlói kultúra, szenvednek is ettöl mindenfelé az üzletekben, színektől függetlenül, ennyire romlott le a társadalom és a közizlés.
Mondom ezt én akinek jövője még nincs, de a múltja a vevőkről szólt amikór tehette, köztük volt, sajnos ez kevesebb volt mint szerettem volna, de resszortjaim miatt, nem lehettem eleget a boltban.
De már ennek is vége, hála a nagy pofámnak, mert mertem rávilágítani a mindekit húzó bajokra, ez lett a jutalmam, vagy megyek a helyemről, vagy kilépek, inkább az utobbi, nem kell önkényuralom és süket fülek, menjen csődbe a Match én megjósoltam és ezt kaptam csak azért mert magaménak éreztem a munkahelyemet a kollégáimmal együtt.
Tudom magamról ha mindez meghal nem örülni, temetni fogom majd, ez volt az életem, amit egy szemétláda elvett tőlem.
süti beállítások módosítása