Tékozló Homár

Kaszkós jófejség a Groupamától

2007.02.07. 10:53 | jackyll | Szólj hozzá!

A személyes kapcsolatok ápolása és az interakció az üzleti életben kiemelten fontos, hiszen senki nem kívánhatja, hogy ügyfelei paranoiás rohamot kapjanak amiatt, hogy a multinál kötött szerzõdésüket automatizált rendszerek kezeljék. No sir. A Groupama mindenesetre szeret személyesen meggyõzõdni, ügyfeleik nem változtak csáposszörnnyé, és ha már voltak szívesek befáradni, akár a Cascójukat is újraköthetik, mert az a tuti, ahogy Levente hallotta:

 

Kérdés: A CASCO díj márciusi változásáról kaptam egy levelet, amely szerint a díj márciustól megemelkedik 79.224 forintra. A Netrisk online biztosítási rendszerében az autóra kalkulált díj jelenleg Önöknél 68.974 forint. Mi a különbség oka? Ezek szerint jobban járok ha megszüntetem a CASCO-t és újrakötöm Önöknél? Kérem írják meg mi okozza az emelkedést (kárt nem okoztunk, az autó értéke nem nõtt).

 

Válasz: Az alábbi levelére hivatkozva kérjük, mihamarabb fáradjon be valamelyik irodánkba, ahol lehetõsége lesz a jelenlegi casco biztosítási szerzõdését felmondani, és újrakötni egy kedvezõbb díjú szerzõdésre.

No komment...

 

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása