Tékozló Homár

Nevet a homokos olvasó a betiltott Snickers-reklámon

levelek

2007.02.09. 00:02 | szily | Szólj hozzá!

Visszavonatták a buziváddal illetett Snickers-reklámot címmel mutattuk be azt a filmecskét, amit elõször az amerikaifoci-döntõ alatt adtak le Amerikában, de rögtön vissza is vontak a tiltakozások miatt. Mi nevettünk rajta és két, önmagát melegnek nevezõ Homár-olvasó is. Hajtás után minden kiderül.

A reklámot én is viccesnek találom, és szerintem homokostársaim nagy része is így van ezzel. A sztori effektíve abból ûz gúnyt, hogy egyes embereknek milyen képtelen elképzelései vannak a homoszexualitásról, nem tudom, mi kifogása lehetne ez ellen bárkinek is.

A baj inkább a kísérõ webszájttal van, amelyen a hivatkozott cikk szerint "NFL-játékosok nevettek a két férfin, és felajánlották a látogatóknak, hogy az egyik férfi verje meg a másikat egy csavarkulccsal" - ez már inkább sértõ, sokan nem látják szívesen, hogy valakit így büntetnek, csak mert felmerült vele kapcsolatban a homoszexualitás "gyanúja".

Szóval szerintem elég lett volna csak a webszájtot levenni, de egyrészt nem tudom, hogy az amerikai fõbuzik beérték-e volna ennyivel, másrészt meg gondolom, az egész kampánynak csak egy része volt a reklámszpot, és Snickersék úgy döntötték, hogy kukába vágják az egészet.

Üdv:

Tibi, gyakorló homokos

Kedves Homár!

A buzi reklám témához szólnék hozzá. Szerintem az amerikaiak hülyék, ez meg egy újabb ékes példa rá. Én is meleg vagyok, de kifejezetten viccesnek találtam a reklámot, semmilyen káros hatása nincsen a buzikra nézve, sõt! A humor az elsõ számú fegyver a tolerancia elnyerésére. Szívesen látnék ilyen reklámokat a hazai csatornákon is, bár talán kicsivel jobb pasikkal :)) Lehet az a bajuk, hogy a kisfilm azt sugallja, két ilyen melák pasit csak egy Snickers bírhat rá arra, hogy csókolózzanak. Akkor viszont a meleg melák pasik érdekvédelmi szervezetének kellene tiltakoznia a vérigsértés miatt. Vagy ilyen még nincsen a nagy Amerikában? :)

üdv. Dávid

Végül egy olvasó, aki ki akarja mondani, hogy „fasz” Hát tessék!

Vicces. Na nem csak a szpot, hanem a betiltasa is. Vicces latni, ahogy zaszlo ala szervezodo szervezetek onkent allnak az emberek moralis vezetojeve, majd amikor megfelelo pozicioba kerultek mar nem mindig latjak a fatol az erdot. Elvesznek a statisztikaikban es ujabbakat csainaltatank, hogy minnel inkabb bizonyitsak igazukat. (Milyen jo kis 22-es csapdaja ez a demokraciaknak.) Azt hiszem nem kell csodalkozni annak, aki zaszlo ala tomorul, hogy mas zaszlos emberek "megtamadjak" oket. Szomoru, de ilyen az ember. Hogy a szpot homofob lenne-e? Inkabb csak egy tipikus "macho man" kifigurazas. Milyen furcsa, hogy "pasi szervezetek" nem leptek fel a tipizalas ellen, mondvan: Tiltalkozunk! Mi machok ferfiak nem vagyunk ilyen butak es nincsen bennunk eloitelet a massag ellen. Anyad! Persze hogy van. Hobbes bacsi is megmondta ember embernek farkasa. 21. sz.-i formaban: attol mert mas pasiktol feltem az anusom attol mar egybol homofob leszek egyes szervezetek szemeben. A betiltas jelen esetben tulzas. Inkabb csinalnanak egy konkrettabban kifigurazo szpotot, amiben ket tipikusan meleg pasi valami nagyon macho-sat csinal veletlenul, aminek a vege vadul csokolozas lenne. Hoppa, de akkor jonne egy masik zaszlos bacsi aki azt mondana: Tiltakozom! Ezzel torzul a gyerekem vilagkepe! (Anyad! Toled is torzulhatot.) Vicces, hogy minden meg van engedve de semmit sem szabad. Mondja a human kampanyos bacsi, hogy GLBT ( http://en.wikipedia.org/wiki/LGBT ) gyermekeink 84%-at erte mar verbalis zaklatas. Ezaz! Nojunk fel burokban es akkor boldog vilagkepet sugarzunk majd. Ha meg valaki zavarja burkainkat, kialltsunk homofob farkast. Az mar ugyis bejott. (Mellesleg miert is kerdezgethetik szervezetek a fiatal koruakat szexualis hovatartozasukrol?!) Szoval vicces.

ui: Szerintem az egyik legvicesebb es legjobb reklam szpot amit valaha lattam az egy ausztral meleg radiot reklamozta egy eneklo penisszel. (sajnos most linket nem talaltam, de erdemes megnezni) (Jujj a faszt se lehet itten kimondani, mert...)

udv Tamas

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása