Tékozló Homár

Re: Szöcskének nézi at Auchan a mozgássérülteket

2007.02.19. 09:13 | jackyll | Szólj hozzá!

Minthogy területi rekordot értünk el az auchanos szöcskés rokkantparkolóra érkezett olvasói levelek számában, megköszönjük minden helyes beküldõnek a megfejtést, miszertint az állatnevek abc-sorrendben helyezkednek el. So what? Álljon alant PP kommentje, ha már (még?) a poszt alá nem tudta beírni:

A levélíró mindenesetre nem a legpallérozottabb elme, ha minden igaz... Lehet, hogy a biológiához ért, de pl. az ABC-hez a jelek szerint kevésbé... Ugyanis ha jól emlékszem a sorok ABC sorrendben vannak... Azt jóval többen ismerik, mint a biológiai törzsfát... Nekem van diplomám, mégse ismerem túlzottan, de az ABC-vel még azért ha nehezen is, de elboldogulok, pedig dolgozó emberként az aktív butulás útjára léptem már egy ideje... Szerintem egy okos ötlet, mert a többség egy számot vagy betût sokkal nehezebben jegyez meg, mint egy állatot, aminek a látta a képét, meg a nevét is leírva. Úgyhogy homár-díjat a kedves elégedetlenkedõ olvasónak. Bájdövéj a szöcske és a rokkantparkoló viszonylata olyan, mint valamelyik agglomerációban helyet foglaló öregek otthonában a Nefelejcs-ház és az Alzheimer kóros idõsek viszonylata... Ami szerintem sokkal nagyobb köcsögség.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása