Tékozló Homár

Ezer évig szavatos Vitatigris

2007.02.21. 09:38 | mvmv | Szólj hozzá!

Ha Irán sikerrel dúsít uránt, és egy jól irányzott atomtámadással leigázza a világot, semmi egyéb nem marad, mint a piros színû, ezerévig szavatos Vitatigris gyümölcsital. Szerintünk inkább fordítva kell olvasni a dátumot, de Ato összeesküvést sejt:

Kedves Homar, szomoruan latom, hogy ollod csak olyan termekekbe szalad bele, melyek szavatossaga kerdojelezodik meg a naiv fogyasztok altal, es nem esik szo azokrol a termekekrol, amelyekre igencsak buszkek lehetunk egy esetleges atomhaboru soran. Ime itt egy ilyen, valoszinuleg igen energiadus csodaital, ami nemcsak jol jon a kamra melyen, de meg unokaink is latni fogjak. A kep kb 2 eve keszult, de nem hiszem, hogy ennek sok jelentosege lenne...Maradok rakasz: ato

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása