Tékozló Homár

Megérkezett a Deli csoki és csak 55 forint!

2007.02.28. 05:00 | mvmv | 2 komment

Olvassák ódaként Sergi levelét, amelyben a csodálatos Deli csoki magyarországi megjelenésérõl ad hírt:

Kedves Homár (aka ízeltlábú ínyenc)! Végre!!! A türelem nem hiábavaló! Igaz, hogy, több mint 15 évet kellett várni a kommunista blokk és a KGST felbomlása után, de a jó dolgokat ki kell várni.

Bizonyára sokak szívét ellágyítja (még a Te hátoldal felé esõ csõszerû szívedet is a sinus pericardiális üregedben), hogy a Csehszlovák szentháromság egyik tagja felütötte a fejét a hazai kereskedelemben. Ha szüleink a Komáromból Komárnóba tartó egzotikus utazásról tértek éppen vissza, tudhattuk, hogy a hoztamámvalamitneked!-felkiáltás mögött vagy Botas cipõ, vagy Disko keksz vagy Deli csoki, vagy ezeknek valamilyen kombinációja lapul.

A DELI csoki pedig maga volt a csúcs, mert a cipõnek egészséges lelkületû fiúgyermek nem örül, a keksz száraz és úgyis meg kell kínálni a kistestvért a DELIt pedig csukott szemmel és az átlagosnál nem kevesebb beleérzõ képességgel akár Marsnak is hihettük!

És megérkezett a hazai CBA láncba a kicsit feldizájnolt, de eredeti kvalitásaitól meg nem szabadított DELI, egybõl háromféle ízben (bár lehet, hogy csak a csomagolás színe a különbség – barna, zöld, lila) és egészen röhejes 55 jó magyar forintos áron.

Sergi

u.i.: Az import kicsit mellékszálasnak tûnik; tekintve az utólagosan rákendácsolt magyar felirat-matricát.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Secnir 2008.01.07. 18:06:50

a deli télleg jó. (nem úgy mint a tibi) :)

kisslacika 2008.02.05. 11:15:20

dejóóóóóóóóó.....végre, már én is vártam, csak nem kaptam :)
süti beállítások módosítása