Tékozló Homár

A Burger King válaszol

2007.03.06. 18:12 | mvmv | 1 komment

Vegetáriánus lett a Burger King címû posztunkra reagált a Burger King sajtóosztálya. Alább olvasható a húsügyi levelezés, amelybõl kiderül, bár a marketingnek nem része, mégis létezik a hús nélküli Whopper.

A Burger Kingben naponta több ezer szendvicset vásárolnak meg vendégeink, így minden gondosság ellenére elõfordulhat, hogy egy másik szendvicset kap a vendég, mint amit kért. Az Index Tékozló Homár rovatában megjelent cikk alapján Balage kollégával is hasonló történt. Kérjük, keresse meg az éttermet, és a rendelésérõl tévesen lemaradt Western Whopper szendvicset természetesen megkapja.

T. Homár: Kedves Sinka Katalin, pontosan melyik az a Burger King szendvics, amiben nincs hús?

Van egy vegetáriánus szendvicsünk is, mely összetételében a húson kívül ugyanazt tartalmazza, mint a whopper, ez a szendvics a vegetáriánus whopper. üdvözlettel, Sinka Katalin Burger King - Fusion Befektetési Zrt. marketing asszisztens

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kodor csaba 2007.09.26. 13:53:21

T. Homár: Kedves Sinka Katalin!

Ha a csepegtető tálba lévő zsír lángra lobban mi a teendő? Milyen gyakran kell a fry-t leszűrni? Szűrés elött mennyire kell csökkenteni a fry hőmérsékletét? Mennyi a Whopper hús eltarthatósági ideje a melegentartóban? Mennyi a burger hús eltarthatósági ideje a melegen tarttóban? Mennyi a melegentartóban a burrito eltarthatósági ideje? Mennyi a melegentartóban a csirke filé eltarthatósági ideje? Mennyi a melegentartóban a hal filé eltarthatósági ideje? Mennyi a melegenentaróban a chicken whopper eltarthatósági ideje? Hogyan készül a grillezett csirkemell, partner és a mozzarella saláta?Mennyi az eltarthatósági ideje?(grammok) MI a megfelelő tárolási hőmérséklet a fejes saláta és a hagyma esetében? Mennyi a whopper súlya és hőmérséklete? Milyen és mennyi ízesítő kerül egy whopper szendvicsbe? ha a vendék baconnel kéri a whopper hány szeletet, és hogyan kell betenni? legfeljebb hány percig maradhat a burgonya a sindbad burgonyaadagolóban? Mennyi a közepes burgonya súlya? Hány gramm kevert salátaalap kerül a tortillákba? Mit jelent a LAST rövidítés a vendégpanaszokkal kapcsolatban? Csúcsidőben milyen gyakran kell ellenőrizni a mosdókat?
süti beállítások módosítása