Tékozló Homár

Vegetáriánus lett a Burger King

2007.03.06. 10:41 | mvmv | 1 komment

Balage kolléga szomorú, ugyanis szalonnás hamburgerébõl kispórolták a húst, helyette egyszerû sajtos zsemlét kapott az újpesti Burger Kingben. Egy óriási, harsogó harapás után meglepetten tapasztalta, hogy sok mindent érez, a hús ízét kivéve.

A Burger Kingben sorban állva még azon morfondíroztam, hogy az állatvédõk vajon mit szólnak a tálca-alátéten lévõ új rajzhoz, amelyen tûzijáték-rakétával készülnek szétrobbantani egy csirkét. Akkor még nem sejtettem, hogy az étteremlánc valójában pont letett az állatok gyilkolászásáról, és áttért a vegetariánus ételekre.

Rendeltem egy Western Whoppert, az eladó megkérdezte, hogy sajttal kérem-e. Naívan bólintottam. Sajnos csak a szerkesztõségben vettem észre, hogy õk egészen másképp értették a sajtos hamburgert, a hús, a szalonna és a grillszósz teljesen kimaradt. Csak sajt volt. Egyetlen szerencséjük, hogy baromi éhes voltam, és inkább benyomtam a vegaburgert, mint hogy visszamenjek reklamálni és csak öt perc múlva kapjak ebédet.
Kárpótlásul követelem, hogy újra legyen csavart krumpli, mert a hasábburgonya már unalmas.
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Secnir 2008.01.07. 17:38:35

van wegaburger, örüljé' hogy jóllakhattál náluk.
süti beállítások módosítása