Tékozló Homár

Alternatív slambuccal büntet a Food Express

2007.03.08. 08:00 | mvmv | 1 komment

A Homár-olvasó letesztelte a Food Express újítását és most csodálkozik. Slambuc-elemzés itt:

Tehat a food express a szerdai napon (ÚJRA!!!) elõvette a slambucot a sublotból. No ez remek, a régit nem ismertem, nyilvan hihetetlen megújulas érte tartalmilag es formailag egyaránt, tehát ez lesz a pásztorételek nonplusultrája, ideje rendelni - gondoltam a múlt heten!

Nos mára (szerda) el is ért ide a csoda, felnyitottam. Uuuh, nem kellett volna, hiszen a szemem elé tárult egy száraz krumplistészta egy(!) picike kis darabka szalonna törmelékkel a sarkaban. És ennyi, ez volt a slambuc food express módra.

Mielõtt bárki követ vetne ram közlöm, hogy UTO jóvoltaból volt szerencsém Debrecenben házilag készült slambucot fogyasztani, mi több láttam a keszitését is.

A gugli egyik találata szerint nagyjából igy keszul es ilyen egy klasszikus slambuc.

Nos, köszönöm a food expresssnek, hogy megismerette velem - urbanus alkattal -, hogy milyen trendik is a pusztában vándorló és legeltetõ mokány, napszítta ferfiak, hiszen vegetariánus életmóddal igyekeznek karbantartani testüket a könnyû fizikai igenybevétel mellett. Hiszen napi 10-18 ora mezei tevekenyseg nem kivanja a feherjet es az energiat amugy sem :) Minden jot! Darwin Dij

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Secnir 2008.01.07. 17:22:54

nálunk a konyhában sose járt a fudekszpressz, csak az asszon meg én. ezért nem is tudok ilyen kommenteket írni.
süti beállítások módosítása