Tékozló Homár

Mese a ruhacímkérõl

2007.03.08. 00:06 | mvmv | 1 komment

A Homár-olvasó mesét szerkeszt a ruhacímkén található, fordítóprogrammal fogalmazott szövegbõl:

Kedves Homár! Ma reggel óvodáskorú kislányom öltöztetésekor fedeztem fel ezt a remek címkét. Elõször fel sem tûnt, hogy magyarul próbál fogalmazni, olyannyira, hogy a "lemos mechanizmus" kifejezést többször hangosan kiejtettem latinos temperamentummal. Aztán rájöttem, hogy ez egy idézet az Égig érõ paszulyból.

Az óriás hazadobja a buzogányát, majd belépve otthonába megérzi az idegenszagot és így ordít az asszonyra, aki épp házimunka végzését színleli: "Lemos mechanizmus, felboritaszal! Forróvasal nemfehérít!" Majd eltorzult arccal az asszony fölé magasodik és fenyegetõen hozzáteszi: "Lemos seromegosztott!!" Hát igen! Nagyon kevés rugalmasság van az ilyen felszarvazott óriásokban! Csekély 5%.

Üdv: fekacs

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Secnir 2008.01.07. 17:25:11

a szokásos, neurotran elővesz, beleír, copy-paste nem gondolkodik. ezeket már be sem raknám.
süti beállítások módosítása