Tékozló Homár

Hullandásveszély revamp: már félünk

figyelmeztetés

2007.03.14. 00:05 | szily | Szólj hozzá!

Ez iszonyú. Az egyik postaládánkban elolvastuk a hullandásveszélyes gyerekeknek javallott mûzergebõr sztoriját, aztán kinyitottuk a másik mailboxot, ahol ez az üzenet várt:
Gondoltam ezt elküldöm nektek. Talán egy kis mosolyt megér :)) Valamelyik nap az egyik nagy áruházban vásároltam. Kiárusítás volt. Rendes fogyasztóként, körbe is néztem, és megakadt a szemem ezen a kis képkereten. Ám a lényeg a hátulján volt. :)) Sok féle gyereket ismerek, jót, kevésbé jót, bûn rosszat, hiperaktívat, de hullandásveszélyessel még nem találkoztam. :)))

Az egésznek az a ráadása, hogy "fényképkeret tartó"-ként volt definiálva a termék. Na de minek egy fényképkeretnek tartó??

További kellemes délutánt, Üdv Cathy

Hát most már félünk egy kicsit. Mi lehet ez az egyre elharapózó hullandás? Cathy kérdésére meg az a válasz, hogy ha a fényképkeretnek nem lenne tartója, akkor leesne a földre.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása