Tékozló Homár

Tanár-állatgondozó leszel, s katona

segédanyag-reklám

2007.03.19. 11:56 | szily | Szólj hozzá!

Vagy tûzoltó-honlapkészítõ, ráadásul mindezeket DVD-rõl fogod megtanulni, ha nem vigyázol. A legrosszabb lehetõség azonban lottyadt, repedtsarkú, a kutyának nem kellõ modellként kezdeni a karrieredet rögtön az elején. És ez nem kis veszély, mint az egy mailben terjedõ segédanyag-reklámból kiderül. Köszönet Msének, szemnyitogató levele alant.

Az iskola, ahol dolgozom a mellékelt reklámanyagot kapta nemrég. Érdeklõdésünket különösen a "Kifutó modell" szakma keltette fel. Eltûnödtünk azon, hogy vajon ez a megnevezés csak az (általunk kevésbé ismert) modell szakma szakágakra bontását jelenti vagy magában rejti a "40-50 éves, leépítést követõen szakmamódosításra kényszerített munkanélküli"-vé válás lehetõséget is?!? Nem árt mindenre felkészíteni a jövõ generációját :))

Mse

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása