Tékozló Homár

Nyomtatni a honlapról

KAC/korszerû bürokrácia

2007.03.26. 10:55 | szily | Szólj hozzá!

Az eleve nem rossz, ha 2007-ben úgy lehet bejelentkezni egy kollégiumba, hogy a szájton regisztrálunk, majd kinyomtatjuk és bevisszük, de hogy mindez pont a Leghülyébb Nevû Magyar Felsõoktatási Intézményben, a Kerpely Antal Computers Szakkollégiumban történjen, az pazar. Részletek lentebb.

Tisztelt Homár,

ezt nem lehet nem megírni, annyira gáz:

"MÁRCIUS 26-ÁN INDUL A 2007/08-AS TANÉVRE A KOLLÉGIUMI FELVÉTELI!

A jelentkezési lapot a kollégium honlapján (www.kac.duf.hu/kollegium) kell kitölteni! A jelentkezési lap honlapon történõ kitöltésével a jelentkezõ adatai egy adatbázisba kerülnek, ezért szükséges, hogy csak a kitöltés után, a honlapról kerüljön kinyomtatásra a jelentkezési lap, melyet aláírva és a szükséges igazolásokat mellékelve kell leadni. A kollégiumi felvételi jelentkezés akkor tekinthetõ érvényesnek, ha a kollégiumi honlapon kitöltött és kinyomtatott adatlap leadása, a szükséges igazolások melléklésével a megadott határidõn belül megtörténik."

innen: http://kac.duf.hu/kollegium/index.php?hiv=felveteli&nyelv=hu

szóval érted, digitális bürökrácia. jól ott a cucc az adatbázisban 21.századi módon, de azért add be papíron, mert az a fontosabb de egyik nem ér a másik nélkül.

lehet tapsolni. köszönöm. Wildufo

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása