Tékozló Homár

Re: Bolgár György és a budaörsi nácik - A teljes igazság a budaörsi Führerrõl

tényfeltárás

2007.03.26. 11:54 | szily | Szólj hozzá!

Drága mindenki,

Kizárólag azon olvasóink kedvéért, akik nem értik a tréfát, ezért teletömik a Homár postaládáját: korábbi posztunk, vagyis deutsch fuhr tom levele vicc volt, sõt tréfa, még sõtebbül paródia, a Bolgár Györgynek telefonáló hisztis kormánypárti nénikék stílusában. Nem, nem gondoltuk azt, hogy budaörsön nácik gyártanának homokozó lapátot, sõt deutsch fuhr tom se gondolta. Az alanti tényfeltáró levélbõl – köszönet Merdocknak - még az is kiderül, ki az az Andreas Führer. A fenti ablakban kedvenc führeres számunk látható és hallható.

Kedves Homár!

Apró kiegészítést szeretnék eszközölni a Bolgár György és a budaörsi nácik c. cikkhez. Mivel jómagam is játékokkal foglalkozom, és ismerem is ezt a Budaörsi céget, kissé meglepett, hogy vkinek egybõl ilyen dolgok jutnak eszébe egy szóról (Führer...). A lényeg: a Vedes nevû játékbolt neve innen ered: "Vereinigung Deutscher Spielwarenhändler" és 1904 óta létezik. A hazai bolt ugye a Führer Bt. termékeit (is) forgalmazza, ami nem meglepõ, hiszen maga a bolt is az övék. És miért Führer Bt??? Mert a tulaj neve: Andreas Führer. Szerintem ez így már talán érthetõ, és kevésbé felháborító.

Üdv: Merdock

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása