Tékozló Homár

Lenyelhetõ csúszda

2007.03.27. 12:42 | jackyll | Szólj hozzá!

Sztami öccse életét nem kímélve ajándékozta neki ezt a gyereknagyságú mûanyagcsúszdát, pedig direkt szigorú figyelmeztetést írtak rá, nehogy belélegezze a játék félméteres darabjait:

Legkedveltebb kisöcsém szerdán lesz 1 éves, de szülei nem tudtak tovább várni az ajándékokkal, ezért már vasárnap szülinapi partit tartottunk. Természetesen gyerekjáték, s ha már az, akkor baromság nem hiányozhat a termékleírásról! Mert azon már meg sem lepõdünk hogy nincs rajta hogy hány hónapos kortól adható (hiába a szájbarágós magyarázat). Az már egy picit izgalmasabb ahogy az 1 éves kisöcsém (továbbiakban manó) kezébe adjuk a csúzdát miután gondosan kibontottuk a csomagolásból!

Összeszerelni is még csak-csak megy! (akár manónak is!) Oda is adtuk volna neki, de nem mertük a következõ okok fenforgásából, féltünk hogy LENYELI valamelyik részét, A KETTÕBÕL. Vagy a létrás felét esetleg a csúszókát! "Láttam már ilyenre példát is: még szerencse hogy túlélte az illetõ." Nem létezhet hogy egy pici érdektelenséggel cimkézzék ezeket a játékokat, s helyette/közben Tom És Jerry-t néznek. Mert ha így lenne minek a címke? majd írunk folytatást ahol egy vágás után kisöcsém viccesen létraformává alakul! Ezért nem kell erdõt írtani!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása