Tékozló Homár

Miért kezdett önmegsemmisítésbe a Magyar Posta?

Magyar Posta/új nyitvatartási rend

2007.03.27. 12:01 | szily | Szólj hozzá!

Lehet, hogy a postaprivatizáció trükkös elõkészítésérõl van szó? Vagy egyszerûen szemetek és élvezik, hogy megtehetik? Sorban érkeznek a Homárhoz a levelek arról, hogy mostanában változott a közeli posta nyitvatartása, kivétel nélkül úgy, hogy munkahelyen dolgozó ember ne tudjon odaérni. A nyitást 8-ról átteszik 9-10 órára, a zárást este 8-ról 5-re vagy 6-ra. Alant olvasható, hogyan cidázik egész Békásmegyer. Ha Ön is tapasztalt hasonlót a környéken, írja meg a Homárnak! Közben ráizzítottuk a témára az Index gazdasági rovatát, hátha ki tudják deríteni, mi áll a hülyeségbomba mögött.

Nem csak a Szent István kõrúti postával csinálják meg. Békásmegyeren kettõ posta van. Mind a kettõnek a nyitvatartását megváltoztatták 8-20 óra helyett 10-18 órára. A két posta kb. 75 ezer embert szolgál ki. Békásmegyer, Bm. Ófalu. A postán elhelyezett küldeményekhez csak a nyugdíjasok, és a gyesen lévõ kismamák jutnak hozzá. Dolgozó embernek a munkából kell elmenni, hogy küldeményét átvegye (pénz, tértivény, esetled postaládába nem dobható ajánlott küldemény). A kézbesitetlen küldeményeket természetesen az említett postákon helyezik letétben. Van még egy posta Csillaghegyen a HÉV-megállónál. Itt még véletlenül sem lehet hozzájutni a fent említett küldeményekhez. Ez a postahivatal még 8-20 óráig van nyitva. Szóval ennyit a postáról.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása