Tékozló Homár

A dinnyés Cappy nyomában

2007.04.12. 09:16 | jackyll | Szólj hozzá!

Kevés rosszabb van, mint amikor beetetik az embert vmi finomsággal, aztán kiderül, hogy nincs belõle több. Erminavet a félliteres sárgadinnyés Cappyre cuppant rá véletlenül, de azóta sem leli sehol. Délibáb/egy gonosz csapos áldozata lett, vagy sem? Minden szemre szüksége van, mielõtt kárt tenne magában vagy másokban az elvonási tünetek miatt! Látta ezt a terméket???

nem ezt, ez az epres és kicsiA Flirt motorvonat elsõ útjára mentem, a dunaújvárosi érkezés és indulás közötti fél órában örömmel konstatáltam, hogy újra megnyílt a pályaudvari resti. A még festékszagú kocsmában láttam, hogy a Cappy félliteres pillepalackos sorozatának két új tagja is van. A barackos-sárgadinnyés nekem teljesen új volt, a másik az epres. Eperkoktél a kisüveges prémiumtípusban már régóta van, és mivel a mûanyagos kiszerelést nem kóstoltam, nem tudom, hogy ez ugyanaz-e. De a lényeg, hogy azóta kétségbeesetten keresem Pesten, de sehol sem láttam. Lehet, hogy kizárólag Sztálinváros számára készülnek, vagy várjak türelemmel, amíg elérik a fõvárost? Esetleg látta már õket valaki?
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása