Tékozló Homár

Baj van a Fantastic Bookkal?

fantastic book/nem szállítás

2007.04.12. 00:10 | szily | Szólj hozzá!

Péter majd eleped, hogy fantasyt meg sci-fit olvasson, de nem bír, mert az online könyváruház hónapok óta nem szállítja le a rendelését, amit naivul elõre kifizetett. Van másnak is ilyen tapasztalata vagy egyedi az eset? Péter, a sci-fi úgyis festett mennyország, olvass inkább nem fikciós irodalmat a fenéklakó törmelékevõkrõl! Részletek hajtás után.

Kedves Homár, Tavaly nyáron rendeltem egy klubkártyát a Fantastic Book internetes könyváruháztól, ami annak rendje és módja szerint meg is érkezett némi késéssel. Ezt kihasználva rögtön fel is adtam két nagyobb összegû rendelést elõreutalásos formában, majd nagyokat néztem mikor ennek ellenére a futár tartotta a markát a csomag áráért.

Nem volt mit tenni, kifizettem, majd ment a telefon a cégnek, ahol regisztrálták a problémát, majd egy hét múlva vissza is utalták a pénzt. Kellemetlen helyzet, dehát mindenhol becsúszhat egy ilyen, sikerült is megoldani, árban pedig alá tudnak kínálni a legtöbb konkurrensnek, felejtsük is el. Õsztõl ideiglenesen megléptem egy idõre az országból és gondoltam, karácsonyi hazalátogatásomra meglepem magamat egy pakk könyvvel.

Rendelés felad december 10-én, persze az benne volt a pakliban, hogy nem ér ide karácsony elõtt. Nem is tette, én közben visszautaztam, majd január 9-én küldtem egy érdeklõdõ e-mailt. Nyolc nappal késõbb jött a válasz, miszerint karácsonyi meg újévi könyvhiány van, jövõ hét elején jön a csomag. Hmm, rendben, azóta úgyis kijött néhány új kötet, január végén megint megyek haza, akkor már rendeljünk egy újabb adagot rendes addikt módjára. Január 25-én feladtam egy újabb rendelést, és balga módon elõre is fizettem, nem utánvétes csomagot kértem. Persze február elején megint könyvek nélkül hagytam el az országot, 7-én jött is egy levél,miszerint az egyik kötet csak jövõ héten érkezik be a raktárba, akkor küldik.

Ekkor már kissé mitikusnak tûnt azért a jövõ hét emlegetése. Szegény családomat naponta nyaggattam, hogy megjöttek-e a könyvek, majd március 5-én kapok egy körlevelet, miszerint a cég életében nagy változások következtek be (na ja, az enyémben is, például átszoktam az e-könyvekre), ezért elmaradtak a rendelések, a vásárló jelezzen vissza stb. Na rendben, biztos csak én hiszem azt gyermekkori Verne-olvasmányaim miatt hogy 80 nap alatt egy csomagot el lehet juttatni mintegy 120 kilométerre, ment az email hogy van két elmaradt rendelés.

Röviden: válasz nuku, 19-én küldök egy újabbat, hogy akkor vagy legyen végre jövõ hét vagy töröljék a rendelést, válasz nuku, április 1-én újabb, válasz azóta sincs. Májusban ismét hazamegyek egy hétre, talán beugrom a céghez egy kávé erejéig, már amennyiben még nem költöztek be denevérek az irodáikba, a lassan penészedõ raktárkészlet hûs árnyékába a jövõ hét nevében. Vagy esetleg abbahagyom az olvasást, nézek inkább valami szappanoperát meg veszek celebmagazinokat, carpe diem ugye.

Üdv,
Péter

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása