Tékozló Homár

Használt focilabdával trükközött a nyugdíjas asszony?

Auchan/kamuzó néni

2007.04.12. 00:02 | szily | 1 komment

Nem tudjuk, kinek van igaza, de elég életszerûtlennek tûnik, hogy egy nyugdíjas asszony pont egy használt focilabda bûnös becserélésével próbálja megkárosítani az Auchant. Olvasónk édesanyja egy két nap alatt szétrúgott labdát vitt cserére, de a vevõszolgálaton meggyanúsították, hogy csalni akar. Ismerkedjenek meg a félig névtelen „Márta pénztárossal”, a nénik lebüntetõjével!

Kedves Homár! Rendszeresen olvasom a fogyasztók történeteit és úgy vélem elérkezett az idõ,hogy én is hozzájáruljak az auchan-os sztorikhoz az alábbi "gyöngyszemmel". Nyugdíjas édesanyám április 7-én vett 4 focilabdát unokáinak az Auchan Óbuda áruházban. Az egyik 11 éves fiamé lett,aki 2 napig szinte megállás nélkül "rúgta a bõrt". A labda a 2.nap végére kilyukadt(a pontos okot nem tudom,lehet,hogy tüske vagy az anyag volt hibás,de talán ez lényegtelen). Mivel másnap 10-e volt és ugye 3 napon belül az áruház vállalja a cserét minden további nélkül, a gyerek gondolta, visszaviszi a nagymama a boltba és pár óra múlva már mehet is tovább a foci. Hát tévedés volt. A vevõszolgálaton édesanyám bemutatta a számlát és kérte a cserét,mire mosolyogva közölték vele,hogy ezt a labdát nem három napja vette hanem legalább 2 éve. Szegény elõször szóhoz sem jutott majd kikérte magának a feltételezést és kérte,hogy a vevõszolgálat vezetõjével beszélhessen. Ezt arrogánsan elutasította az ügyintézõ hölgy, arra hivatkozva,hogy érti a dolgát és teszi amit kell,nem szükséges a fõnököt hívni. Ezután felajánlotta,hogy a labdát beküldik a KERMI-be,hogy vizsgálják meg,kinek van igaza(persze kiemelte,ha kiderülne,hogy az áruháznak, a 18 ezer forintos költséget édesanyámnak kell kifizetni).Ezt anyukám elfogadta,kérte a panaszkönyvet,beírta a reklamációt,név,lakcím stb. A "kedves" ügyintézõ hölgy sem a jegyzõkönyvön,sem a panaszkönyvön nem írta alá a nevét az átvételkor (M.szignó a panaszkönyvben,a jegyzõkönyvön csak az áruházi bélyegzõ). A névtábláján ez állt: Márta pénztáros. Ezúton is kérném a vezetõt,beszélgessen el vele arról,hogyan kell a vevõkkel(nem is beszélve az idõsebbekrõl)udvariasan viselkedni. Köszönettel: KOMI

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tron65 2007.08.15. 22:21:02

Nemértem a problémát ...
A multkorjában merészeltem motorral megközelíteni a budaörsi teszkót. Mivel a csomagmegőrzők jó fele használhatatlan volt, a másik felének meg nem volt ajtaja, gondoltam kézbefogom, beviszem. Elémugrott a csősz, hogy matricát ragasszon, mert cuccot viszek befelé. Szép értelmesen, artikuláltam érdeklődtem tőle: használt bukósisakot is árulnak, vagy kifelé levakarja a matricát? Másodikra megértette és mégse ragacsolt.
süti beállítások módosítása