Tékozló Homár

Rabbi ellen druida

2007.04.13. 12:25 | jackyll | komment

A pénteki disztrojhoz kitûnõ idõzítéssel találta meg SzoCsi ezt a hirdetést, ami bearanyozta a Homár egész napját. Érdemes jó alaposan végigmenni rajta, hiszen ha csak egy mondat is igaz, az új megváltót köszönthetjük honlapunkon, aki nem csak a párkapcsolati problémáinkat elõzi meg "minimum 100 százalékos pontosságú hazugságvizsgálattal", de szavazatszámlálásnál is kemény körmösöket oszt a demokratikus berendezkedés pecsenyesütögetõ ellenségeinek mancsára:

az alábbi hirdetést az Üllõi úton pillantottam meg, és azon nyomban le is fotóztam. A rajta hirdetett szolgáltatás nem mást ígér, mint egy szebb, jobb, igazabb világ eljövetelét. Maga a szöveg annyira elemi erejû, hogy én többet nem is tennék hozzá; talán csak a kapcsolatfelvétel céljából megadott e-mail címre hívnám fel külön a figyelmet.

A lusta Homár szerencséjére a P-Mobil rajongó druida oldalán minden kérdésre - ha mégoly sejtelmesen is, de - választ kapunk. Akinek ideje engedi, mindenképpen csekkolja az életmûvet és a bónusz tanulmányokat, például a teleportációról.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EgyipTOMI · http://www.druidikusz.shp.hu 2008.03.22. 12:44:13

Én vagyok a plakát "elkövetője". Sokan úgy hivatkoznak erre a homáros fényképre és cikkre, mint ha ez lejáratna engem. Holott egyrészt nekem nem ez jön be, másrészt, nem vagyok ezzel egyedül. Köszönöm, hogy a fotó és a cikk is megjelent. TOMI az egyipTOMI
süti beállítások módosítása