Tékozló Homár

Re: A Dreher újrahasznosítja a Heinekent?

2007.04.13. 10:43 | jackyll | komment

Ha kizárjuk a lehetetlent, ami marad, az Collins 8 év söripari tapasztalatával valószínûleg az igazság, vagyishogy teljesen prózai okok miatt kerülhet heinekenes üvegbe Dreher vagy bármi más:

Az a helyzet, hogy a sörgyárakba visszavisznek egy csomó olyan típusú palackot, amit õk nem is forgalmaznak. Ezeket megpróbálják kivállogatni, de mint látszik nem teljes sikerrel. A palack át megy a palackmosón, ott ugyanúgy kimosság mint a saját palackokat. Majd egy palack vállogató próbálja eltávolítani az "idegen" palackokat. Ha ez nem sikerül, és a palack méretei is megfelelõek, akkor megtöltik sörrel és cimkézik. Tehát valószínúleg egy "idegen" palackba töltöttek Dreher sört.

Ezt a megoldást támasztja alá Peti története is, bár kezd gyanús lenni, hogy mindenhol heinekenes üvegek támadnak:

A dreheres cikk kapcsán jutott eszembe, hogy én is ittam már Beck's-et heinekenes üvegbõl, de határozottan Beck's íze volt, mivel szépen sorban ittam õket:) és feltûnt volna a turpisság. A heinekent meg nemis szeretem.
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása