Tékozló Homár

Elbuktuk a foci EB-t!

Gyárfás Tamás/szopóág

2007.04.17. 12:18 | szily | Szólj hozzá!

A Homárt a foci EB fõként a kabalaállat szempontjából érdekli, mert megalázott magyarokat még mi sem szeretünk élõben figyelni, de azért a magyar pályázat prezentációja minket is felpiszkált. Erre most egy perce ez a levél esik be Haszán fõszerk.hely. és az MTI közös tollából:

Elbuktuk a foci EB-t. Részlet a délutáni prezentációnk fõpróbájából (MTI): Charles Simonyi magyar származású ûrhajós köszönti a világûrbõl az UEFA tagjait. A kivetítõn hajója egy fényes csillag mellett halad el, melyen Puskás Ferenc, az Aranycsapat legendás játékosa "foglal helyet".

Az elhunyt legenda üzenetét Demcsák Zsuzsa közvetíti: Puskás szavai szerint, ha szeretik és tisztelik õt, akkor ennek megfelelõ döntést hoznak az Eb helyszínérõl, majd felhívja a figyelmet arra, bár most nem lehet együtt rajongóival, de elõbb vagy utóbb mindenkivel újra találkozik. Ezután Puskás Ferencné a férje által dedikált labdát nyújt át az európai szövetség elsõ emberének.
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása