Tékozló Homár

Totálkár vs törlesztõrészlet

2007.04.20. 12:25 | jackyll | Szólj hozzá!

István abba a kellemetlen helyzetbe került, hogy totálkárosra zúzták a kocsiját és a kártérítést elviszi a fennmaradó törlesztés:

Piros lámpánál álva (ötödikként) belémrohant hátulról egy ifjú hölgy úgy, hogy a hároméves Kalos autómat még az elõttem álló gépkocsiba is belelökte. A kárt elismerte, de rendõrt hívtunk agyrázkódás gyanu miatt. Kijött a mentõ is, de vizsgálaton kivül más nem történt. A biztosító gazdasági totálkárt állapított meg, az autó roncsértéke és a fizetendõ õsszeg pontosan fedezi az ötéves hitelre vásárolt jármû fennmaradó törlesztését. Így lenullázott a friss jogsis hölgy. Abban kérnék segítséget, hogy lehet-e perelni a károkozót (vagy megegyezni) mit és milyen összeg kérhetõ tõle, volt e már valakinek ilyen megitélt kártérítése? Az autómban 7800km volt, a biztosító ügyintézese pedig még hónapokig is eltart, addig még továbbra is fizetem a havi 31000Ft törlesztést.

A Homár vette a fáradtságot és utánacsekkolt a Totalcaron, bizony már volt ilyenre precedens. És a per a megoldás.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása