Tékozló Homár

Norbi vs Ételfutár

2007.04.23. 15:22 | jackyll | 2 komment

Tovább burjánzik az életmóddíler és a kajaszállító cégek küzdelme, ahogy azt Andrej detektálta. Norbi ugye visszatért a Food Expresszhez, de a jelek szerint az elhagyott Ételfutár ezt a tényt, mintha teljesen figyelmen kívül hangyná, sõt, ellentámadásba lendült:

Az alábbi levél érkezett postaládámba:
Feladó: Gastrodate Ételfutár Kft A Norbi Update Ételfutár Kft által meghirdetett étlap továbbra is elérhetõ a a gastrodate.hu-címen. Ugyanitt elérhetõ az új 18. heti akciós ajánlatunk is.

Most ha jól tudom, akkor a Norbis kajákat ezentúl a food express szállítja, nem? Kötve hiszem, hogy norbinak bármi köze is lehet ehhez... Ami még érdekesebb, az a cég logója. Küldöm csatolva, mellette az eredeti logo, ahonnan ismerõs volt. kiváncsian várom, hogy reagál erre Norbi :)))

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egyéves Önkéntes 2010.10.04. 14:26:09

második

nem lepődnék meg ha majd 2010-ben valaki megint fikázná ezt a céget
süti beállítások módosítása