Tékozló Homár

A T-csoport megeszi a céges emailcímeket

2007.04.24. 13:35 | jackyll | Szólj hozzá!

Az a legtutibb, ha az ember lehibernálja magát 10-20 évre, amíg eltûnik az áporodott butaság ebbõl az országból, vagy talán addigra lerohannak a cseszlovákok. Marciékat egy céges csomagváltásra dumálta rá egy T-üzletkötõ, aki csak azt felejtette el közölni velük, hogy az új csomaghoz új emailcímek járnak, mégpedig azonnali hatállyal:

Történt, hogy családi vállalkozásunknak lejárt a hûségszerzõdése a T-Behálózunk cégcsoporttal, mely egyben foglalta a telefon és internet elõfizetést. A cég ügyvezetõjét (édesanyámat) meggyõzte a T-Üzkletkötõ, hogy térjünk át egy T-Mittudoménmilyen üzleti elõfizetésre, mert az olcsóbb meg jobb. Múlt hét péntek reggel aláírtuk a szerzõdést, ezzel gondoltuk, hogy el is van a dolog intézve. Hogy mekkorát tévedtünk, arra akkor jöttünk rá, amikor szombaton a cégünk mind a hat e-mail címe bemondta az unalmast. Telefon a T-Ügyfélszolgálatnak, hogy mégis mi van. Õk közölték, hogy az új elõfizetéshez "posztmászteres" e-mail címek (...@cégnév.t-online.hu) járnak - errõl a kedves T-Üzletkötõ semmit sem szólt - így azonnali hatállyal megszüntették korábbi címeinket.
Mikor érdeklõdtem, hogy ezt mégis hogy gondolják, meg miért nem szóltak, meg hogy a francba értesítsük az ügyfeleket, és egyébként is honnét tudnám az új e-mail címeket, amikor az online ügyfélszolgálatra se tudok belépni a korábbi azonosítókkal, akkor hosszasan ecsetelték, hogy a "posztmászteres" e-mail mennyire klafa dolog. Miután átkapcsoltak a T-Technikaikollégához és sikerült meggyõznöm, hogy ez az eljárás nem annyira klassz, azt mondta, hogy rendben, visszaállítja a korábbi címeket fél évre, mert erre van lehetõség (kérdem én, ugyan miért nem ez az alap üzletmenet?).

Mindez szombaton történt. Ma (hétfõn) reggel hívom újra T-Ügyfélszolgálatot, hogy most már két munkanapja nem tudunk e-mailezni, ugyan történjen már valami. Másik T-Ügyfélszolgálatos megígéri, hogy megoldja, és elkéri a telefonszámom, hogy értesítsen, amint sikerült. Na itt félni kezdtem, nem is alaptalanul, mivel délután jött a telefon, hogy "központi technikai gondok" miatt nem tudják egyelõre visszaállítani az e-mail címeket.

T-Csoport hülye vagy-e? Csomagváltás miatt azonnali hatállyal kinyírjátok az összes címünket? Gondolom, amikor a kedves cégcsoport felvette a T-Behálózlak nevet, akkor a @matav/axelero/stb.hu címeket ugyancsak azonnali hatállyal megszüntették.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása