Tékozló Homár

Kacsavese- és csirkeláb-falatkák

2007.05.02. 12:07 | jackyll | komment

A Homár imádja a mutáns csemegéket ezért aztán jobban ráizgult ParaSoniC hongkongi ízelítõjére, mint az egyszeri szcientológus tótawére:

Csodálatos napjainkat töljük épp Hong Kongban, de ezt a gyönyörûséget meg kell osztanunk mindenkivel:) Minden reggel egy kis snack-shop mellett haladunk el, ahol a - nem túl egzotikus - Mars csoki kicsinyített mása mellett a wasabis mogyoró, valamint füstölt-fõtt marhafalatkákon kívül rátaláltunk a csodára, melyet a csatolt képen láthattok. Egy kis magyarázat: Isoyaki kacsavese- és Isoyaki csirkeláb falatkák :) Csirke és kacsaíze lenne, ha nem fûszereznék agyon...... Egyébként egész gusztustalan látvány :) UI: Érdekel esetleg valakit pár konténernyi import kacsavese? :)
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása