Tékozló Homár

Vicces feliratok és kirakatok

2007.05.07. 10:48 | jackyll | Szólj hozzá!

Van, akinek ez meglepetés, de a Kádár János klónozásán dolgozó titkos társaság mellett vannak még, akik az elõzõ rendszerben élnek:

Szombaton vásároltunk egy kis süteményt. Ez még nem is lenne érdekes, de úgy látszik a cukrászda tulajdonosa elõrelátó ember. Legalábbis csomagolóanyagot pár évre elõre vásárol… Rav Antal

Az eheti elsõ Teszkó-harveszt is magasra teszi a mércét. A következõ versenyzõnek legalább szabadverssel vagy haikuval kell neveznie, ha be akar kerülni az örökkévalóságba.

Érdekes, hogy mi mindenre lel az ember a Tescoban. Azon gondolkozom, hogy ez már-már egyfajta marketing része, hogy tudatosan kerüljenek ki az internetre ezzel egy kis ingyenreklámot remélve? A mellékelt képen lévõ árcédula közelében epoxigyanta volt :D De, hogy mi az a "putty"...? Gábor

Az örök optimisták sem maradtak internet nélkül hétvégén, akik továbbra is hisznek Beavis&Butt-head második eljövetelében:

Szép nyárnak nézünk elébe ha divatba jön eme viselet. :) Nos
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása