Tékozló Homár

A gazdaságos termékek haláltusája

2007.05.08. 11:54 | jackyll | Szólj hozzá!

Folytatódik a gazdaságos termékek annihilációjának krónikája, Ödönke a Gazdaságos Trappistát vesztette el:

Csatlakoznék a felsoroláshoz. A Tesco kb fél éve szándékosan kinyírta a príma Tesco Gazdaságos trappista sajtot. Pontosabban ezt is átalakította gyártócserével oly módon, hogy az elsõ osztályú (finom, ízes, puha) szekszárdi Tolnatej trappista helyett az (ehetetlen, sós, zsírízû, kemény, morzsolódó) Füredi trappistára cserélte.
Erre bizonyítékom is van, mert a váltás után nem sokkal emilt váltottam a szekszárdiakkal, akik alátámasztották a posztban leírtakat. A gazdaságos kategóriába betették a szutyok Füredit és a szexárdit a Tesco Value nevû (szerintük) prémium kategóriába rakták másfélszer annyiért. A gyakorlatban ez az árváltozás mellett a gusztustalan csíkos cimke lecserélését jelentette kevésbé gusztustalan többszínûre.
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása