Tékozló Homár

Re: forgalomba tolatás

2007.05.08. 15:35 | jackyll | Szólj hozzá!

A szegedi BMW-be tolatásra többen beküldték a helyes megfejtést, vagyishogy akár vertikálisan is közlekedhetnek a szíriusziak fénysebességgel, akkoris nekik lesz elsõbbségük a tolató autóval szemben. GG levelét idézzük:

Nagyon ritkán reagálol ilyen jellegû cikkekre, de ha valaki nem elég, hogy hülye, de még világgá is kûrtöli!? A KRESZ-ben le van írva milyen szituációkban kell e fél világnak elsõbséget adni: az egyik a tolatás, a másik a forgalomba történõ becsatlakozás. A Kalososnak sikerült mind a kettõt egyszerre, és utána még õ hõbörög.
Az hogy a BMW jogosult volt oda behajtani, vagy nem, az természetesen a baleset szempontjából teljesen mindegy, hiszen ha egyirányú utcában szembe jön valaki akkor sem mehetek direkt bele, mert mi a f.szt keresett ott!? Más hibázása engem még nem jogosít semmire. Amúgy ha tényleg forgalomtól elzárt terület akkor õ mit keresett ott? (Persze ez csak költõi kérdés, mert gondolom van alatta egy kivétel ott lakók tábla is, csak az kimaradt a szövegbõl.)

Beletolatni nem csak álló autóba lehet! Ilyenkor persze a mozgó autón hosszanti húzások lesznek. Micsoda megelepetés! A bevezetõben még le is írja, hogy milyen veszélyes útszakasz. Akkor meg minek orral áll be, hogy aztán úgy kelljen kitolatni? És hogy ezek után miért fontos, hogy szerb volt a BMW?

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása