Tékozló Homár

A Digi TV és az ingyenes beltéri egység ára

2007.05.09. 13:15 | jackyll | komment

Bár azóta mások is írták, hogy õk sem értették, milyen szerelési díjat számláz a Digi TV, Nándor szerint a második beltéri egység társkártyájának aktiválásáról régebben sem írták, hogy ingyenes. Olyan ez, mint kerék nélküli traktort ajándékozni Mátyás királynak, adunk is meg nemis:

A digitv-s akcióban az volt, hogy most ingyen adja a második beltérit. De bele a kártya már nem INGYENES! 6000 HUF a társkártya aktíválási díja. Ez az árlistájukban is benne van + amikor én rendeltem meg telefonon, az ügyfélszolgálatos még figyelmeztetett is, hogy ezt ki kell fizetni. Ha nincs egyedi szerelési igény, akkor nem kérhetnek a szerelésért pénzt. Mondjuk nekem a szerelõ faszi azt mondta, hogy õ erõsebb falitaróval dolgozik, és és 3 ropi plusz költség.
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gyíkláb 2008.05.16. 08:04:18

Nos,megrendeltem én is a második beltérit,ám--
eleve 4 k volt amiért kihozták házhoz és rákötötték az antennára(ki volt építve)aztán kiderült hogy összeakadnak,emilek jöttek mentek kiderült hogy nem lehet egyszerre horizontális,és vertikális csatornát nézni a két beltérin,mert összeakadnak,újabb emilek,mire az is kiderült,hogy vennem kell egy dual vevőegységet ,megint 4 k,mert csak akkor lesz jó.
Nahát a kártyaindítás 6,meg ugye a "szerelés" 4,és még 4 az már 14,mondtam jó akkor megyek reklamálni személyesen,persze senki sem ad nekem ingyen dual fejet az antennámba,szóval most van két beltérim a kártyaindítási díj csekkje hálaistennek még otthon figyel,szóval ha ne adj isten kikapcsolják akkor eladom a két beltérit 4 ért:) és átmegyek a konkurenciához.
Ha valakinek van jobb ötlete pls tolja be.

samy 2008.07.01. 13:00:41

Az alábbi beállítások elvégzése után a hiba kiküszöbölhető azoban a végleges megoldás ténleg a twin fejegység beszerzése.
A dekódert eladni nem érdemes, mert utánna úgyis kikell fizetni:):):):) és az sokkal több lesz.
Normál fej és duál készülék esetén az alábbi instrukciók szerint lehetséges a beállítás:
A második tv készülékhez vezető coaxkábelt ki kell húzni a készülékből (csak a „room 1” lesz az antennához csatlakoztatva), majd az antennabeállítás menüpontban a „DiseqC” beállítást „OFF” módra kell állítani, az „ismétlés”-t nullára.

Ezután le kell futtatni egy gyári beállítást, melynek a menetét a készülék használati utasításában megtalálja.

A csatornák mentése után az első készüléken a telepítés menüben, az antennabeállítás menüpontban a „DiseqC” beállítást újra „OFF” módra kell állítani, az „ismétlés”-t nullára.

Az első szobához tartozó készüléket ki kell kapcsolni a távirányítóval, majd az antennától bejövő kábelt át kell dugni a „room2” „LNB in” csatlakozójába.
Ezután a második tv készüléken (az infra távszabályozón keresztül) az antennabeállítás menüpontban a „DiseqC” beállítást „OFF” módra kell állítani, az „ismétlés”-t nullára, majd le kell futtatni egy gyári beállítást a használati utasítás szerint, majd menteni kell a csatornákat.

Ezután a telepítés menüben, az antennabeállítás menüpontban a „DiseqC” beállítást újra „OFF” módra kell állítani, az „ismétlés”-t nullára.

Végül a kábeleket az eredeti állapotba kell kötni („Room 1” felén az antennától jövő kábelt az „LNB in” csatlakozóba, az „LNB out” csatlakozót a „Room2” „LNB in” csatlakozóval kell összekötni, a második készülék kábelét a „Room2” „LNB out” csatlakozóra kell kötni.)

Normál fej és kettő darab egykártyás készülék esetén az alábbi instrukciók szerint lehetséges a beállítás:

A második beltéri egység távirányítóval történő kikapcsolása után az első készüléken a telepítés menüben, az antennabeállítás menüpontban a „DiseqC” beállítást „OFF” módra kell állítani, az „ismétlés”-t nullára (Humax készülék esetén az „üzembe helyezés” menüben az „antennabeállítás” menüponton belül a DiseqC beállítást tiltásra kell állítani), majd le kell futtatni egy gyári beállítást, melynek a menetét a készülék használati utasításában megtalálja.

Ezután a telepítés menüben, az antennabeállítás menüpontban a „DiseqC” beállítást újra „OFF” módra kell állítani, az „ismétlés”-t nullára. A második készüléken ugyanezeket el kell végzni az első készülék kikapcsolása után.
süti beállítások módosítása