Tékozló Homár

Zsírégetés családi kiszerelésben

2007.05.10. 10:58 | jackyll | Szólj hozzá!

Nevetséges próbálkozásnak tûnik a Red Bull 0,35-ös fémpalackja, amikor például a hasonló összetételû Tiger energiaitalból van literes változat is, ahogy Miki74sanzi találta:

Tegnapi boltlátogatásom során találtam a Tiger fantázianevû enerdzsi drinkbõl egy gyilkolásra is alkalmas kiszerelést. Az még hagyján, hogy a Red-Bull(kedvenc) kijött a 3,5-es kiszereléssel, de ez már nekem is sok. Képzeld, nem fél liter, nem is 0,7 hanem 1, azaz egy liter. Az ára? Smafu! Pitiáner 245 HUF! Más nem is kell, ha mész egy hétvégi afteres partira, se drog se pia csak a Tiger. Ja, a tb-d rendezett? Mert csak akkor próbáld ki.

update 12:17 Tamás szerint már a literes palack is kiment a divatból:

A literes Tiger Energy Drink szerény próbálkozás. Az igazi anyag a 1,5 literes Red Oktober Energy. Jóbarátaimmal egy üveg Canadian Club whiskyvel társítottuk és igazán brutális volt. A Red Oktober fogyasztásához bátorság kell. A cirill betûk sem túl bizalomgerjesztõk.
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása