Tékozló Homár

No future - A holnap elmarad!

Elmü/idõgép

2007.05.14. 12:04 | szily | Szólj hozzá!
Amúgy is punkok vagyunk, de Darwin díjtól most megtudtuk, hol lakik az úristen. Az Elmü-székházban, onnan emel fel és taszít a mélybe pondrókat, akik mi vagyunk, és onnan irányítja a napok folyását. Ad és elvesz, ahogy egy igazi közszolgáltat despotához illik. A holnapot, május 15-ét például elvette. És hogy mit ad helyette? Négy, azaz négy szaros órát pár nappal késõbb. Vészesen csúszunk az agnoszticizmus irányába, ami egy konzummániás, primitív állattól hatalmas hiba lenne. Levél alant.

Hello Homar!

Nos, remelem idoben szolok: nem erdemes semmit 15-re tervezni. Szepen satirozd be a napot, egyszeruen elmarad. Az ELMU szerint ugyanis valami gond van vele, ugyhogy az idei majus 15-t majd majus 20-an kell megtartani.

Ezt jomagam sem tudtam volna meg, ha nincs UTO, aki eszrevette, lefotozta es nekem elhozta a tenykozlo ELMU irast, amit nehany obudai hazban fuggesztettek ki.

Minden jot!

Darwin Dij

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása