Tékozló Homár

Re: Bezsarolták a Szigetjegy-vásárlót

2007.05.23. 16:56 | jackyll | Szólj hozzá!

A pórul járt Szigetjegy-vásárlók sirámára reagált a TEX-jegyiroda ügyvezetõje, hogy végül megoldották a szituációt, mindenki örülhet:

Az érintett vásárló valóban az utolsó pillanatban próbált meg jegyet venni 2 másik társával együtt az interneten keresztül. Másnap, mikor le kellett zárnunk a jegyértékesítési riportot a Sziget felé, megpróbáltuk felkutatni az érintetteket, hogy annak ellenére, hogy nem fizették még ki a belépõket, biztosíthassuk számukra a kedvezményes árú jegyeket. Mivel azonban ez nem sikerült, kénytelenek voltunk nem eladottnak tekinteni a tiketteket.

A Sziget jegyeket árusítók ugyanis nem tulajdonosai a jegyeknek, a Sziget szervezõi rendelkeznek kizárólagosan azokkal a jogokkal, melyek alapján a jegyeket be lehet árazni. Amikor vásárlónk jelentkezett a korábban lefoglalt jegyekért, kollégám azt mondta neki, amit abban a helyzetben mondhatott: vagy kifizeti a magasabb árat, vagy visszatérítjük a jegy árát. Mivel ezek közül egyik sem felelt meg, eljutott hozzám a probléma. Megkértem a panaszost, hogy juttassa el írásban igényét a kedvezményes jegyekre, én továbbítom a Sziget szervezõinek, s ha õk beleegyeznek, megkaphatja azokat.

Erre a kérdésemre a mai napon kaptam kedvezõ választ, így a jegyek holnaptól átvehetõk a jegyirodában, amirõl értesítést kapnak az érintettek.

Összegezve a történteket, a következõket gondolom:

Elismerem, nem volt tökéletes, ahogyan a weboldalunkon a rendezvényt kezeltük, mivel olyan fizetési módokat engedélyeztünk, melyek nem álltak összhangban a többi elõírással. Ugyanakkor amint észleltük a hibát, minden tõlünk elvárhatót megtettünk annak kijavítására. A jegyárat vissza szándékoztunk téríteni, amivel a jutalékunkról is lemondtunk volna. Amikor a vásárló nem fogadta el egyik lehetõséget sem, eljártunk az érdekében. Ezek után talán kissé erõsnek tûnik a cím: Bezsarolták a Szigetjegy-vásárlót. Persze, ez is csak egy vélemény. Az pedig, mint tudjuk, szabad.

Üdvözlettel: Kovácska Gyula Ügyvezetõ Ticket Express Hungary Kft.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása